Kurban bayramı münasebetiyle bir araya gelen Selam Der gönüllüleri kestikleri büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarla yoksullara umut kapısı oldu.
Dernek tarafından yapılan açıklamada, Ramazan ayında yaptıkları kuru gıda yardımları, giysi ve yardımlardan sonra Kurban Bayramı’nda da dernek tarafından tespit edilen yoksul vatandaşların unutulmadığı belirtildi.
Evine aylarca et götüremeyen vatandaşların unutulamayacağının ifade edildiği açıklamada, “Elimizden geldiğince dernek gönüllülerimizle birlikte yardımcı olacağımızı; hatta derneğimizin sloganı olan ‘’paylaştıkça çoğalan kardeşlik’’ düsturunu kendimize şiar edindiğimizi ve bu doğrultuda çalışacağımızı belirtiriz.” ifadeleri yer aldı.
Açıklamada, Dernek gönüllülerinin hummalı çalışması sonucu 120’ye yakın aileye kurban eti dağıtıldığı belirtilirken, “bu rakam az ama İnşallah daha iyi olacağı kanaatindeyiz.” denildi. Muş`un Sesi Gazetesi


